Suche

Tisková informace #Elektrické nářadí
Sdílet tiskovou informaci

Nejnovější produkty systému "18V Power for All":

Dvě nové akumulátorové LED svítilny Bosch pro dílnu a volnočasové aktivity

  • EasySpotLight 18V-400: Všestranná díky dvěma teplotám barev
  • UniversalWorkLight 18V-2100: Kompaktní pracovní svítilna pro kutily
  • Jeden akumulátor pro více aplikací: Šetří místo a peníze, chrání životní prostředí
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

Společnost Bosch rozšiřuje svůj systém "18V Power for all" o dva nové produkty: Akumulátorové LED svítilny EasySpotLight 18V-400 a UniversalWorkLight 18V-2100. Obě svítilny jsou kompaktní a univerzální, tím pádem jsou vhodné pro širokou škálu použití v domácnosti i na zahradě. Systém "18V Power for All" zahrnující veškeré nářadí v jednotlivých produktových kategoriích, v současné době obsahuje více než 70 produktů pro kutily, zahradní nářadí a domácí spotřebiče, a díky dalším partnerům v rámci aliance "Power for All" přesahuje i sortiment Bosch. Všechno nářadí – od vrtacího kladiva přes sekačku na trávu až po vysavač – lze provozovat se stejným 18V lithium-iontovým akumulátorem a pouze jednou nabíječkou. Uživatelé tak šetří své prostory i peníze a zároveň chrání životní prostředí.

EasySpotLight 18V-400: Malá a všestranná svítilna s různými teplotami barev

EasySpotLight 18V-400 je vhodná pro kutilské projekty a volnočasové aktivity, jelikož světlo lze nastavit na dvě různé teploty barev – což je jedinečná funkce ve srovnání s konkurenčními modely. Studené bílé světlo umožňuje optimální přehled o pracovním prostoru, zatímco teplé bílé světlo vytváří příjemnou atmosféru například ve stanu nebo na terase. V režimu studeného bílého světla poskytuje LED světlo světelný tok 400 lumenů v nejvyšším ze tří stupňů jasu a svítí po dobu deseti hodin s dobíjecím akumulátorem 2,0 Ah. Váží pouhých 340 gramů a jeho rozměry jsou sotva větší než pohlednice. 18V akumulátor slouží jako stojan. Alternativně lze svítidlo flexibilně umístit pomocí integrovaného S háčku nebo magnetů. Hlavu lze sklápět o 180 stupňů a otáčet o 360 stupňů, což umožňuje svícení z libovolného úhlu. Praktickou funkcí pro uživatele na cestách je, že světlo slouží také jako powerbanka pro nabíjení chytrých telefonů nebo jiných zařízení prostřednictvím výstupu USB-C®.

UniversalWorkLight 18V-2100: Kompaktní a výkonný pomocník pro kutily

Svítilna UniversalWorkLight 18V-2100 je vhodná pro práci v domácnosti a jejím okolí. Při nejvyšším ze tří stupňů jasu má akumulátorové LED pracovní svítidlo světelný tok až 2 100 lumenů. Při tomto nastavení LED světla vydrží svítit déle než dvě hodiny s akumulátorem o kapacitě 2,0 Ah. Díky kovovým háčkům zabudovaným v rukojeti lze tuto akumulátorovou pracovní LED svítilnu zavěsit na futra dveří nebo rámy oken a osvětlit tak místnost při práci, jako je tapetování nebo malování. Magnety v rukojeti umožňují také její připevnění k magnetickým povrchům, jako jsou rámy dveří, zábradlí a radiátory. Hlavu, která zároveň slouží jako rukojeť, lze nastavit do deseti různých poloh, což umožňuje flexibilní polohování bez ohledu na to, zda světlo stojí, visí nebo je magneticky připevněno k povrchu. S hmotností menší než 0,5 kg je svítilna UniversalWorkLight 18V-2100 lehká a výrazně kompaktnější než konkurenční výrobky se srovnatelnou intenzitou světla.

Akumulátorové LED svítilny EasySpotLight 18V-400 a UniversalWorkLight 18V-2100 jsou k dispozici od dubna 2024. Všechny ceny jsou doporučené prodejní ceny včetně DPH.

Technické údajeEasySpotLight 18V-400UniversalWorkLight 18V-2100
Napětí akumulátoru18 V 18 V
Svítivost400 lm 2,100 lm
Teplota barevStudená bílá (5,000–5,500 K) Teplá bílá (2,000–3,000 K)) Studená bílá (5,000 – 5,500 K)
Počet stupňů jasu33
Doba svícení při maximálním jasu, s 2,0 Ah akumulátorem10 h 2:20 h
Rozměry (D x Š x V), s akumulátorem (2,0 Ah)169 x 110 x 86 mm189 x 133 x 73 mm
Hmotnost bez aku/s aku (2.0 Ah)0.34 kg/0.69 kg 0.52 kg/0.87 kg
Možnosti upevněníHáčky, magnetyHáčky, magnety
Rozsah dodávky / doporučená prodejní cena včetně DPHNářadí v kartonu (bez akumulátoru a nabíječky): 1 119 KčNářadí v kartonu (bez akumulátoru a nabíječky): 1 619 Kč

Změny jsou vyhrazeny.

Máte nějaké dotazy nebo komentáře k této tiskové zprávě? Pak nás neváhejte kontaktovat.

Tags: Power Tools

Kontakt pro novináře:
Adéla Kučerová
Tel.: +420 728 360 250
Email: Adela.Kucerova@cz.bosch.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divize skupiny Bosch, je světovou jedničkou na trhu elektrického nářadí, zahradního nářadí, příslušenství a měřící techniky. V roce 2022 dosáhla tato divize se svými 20 000 zaměstnanci obratu 5,9 miliard eur, z čehož 90 procent získala mimo území Německa. Se značkami jako jsou Bosch a Dremel se divize zaměřuje především na potřeby uživatelů a silný inženýrský vývoj. Jádrem úspěchu je síla a rychlost inovací: V roce 2024 se divize Elektrické nářadí chystá uvést na trh více než 100 inovací ve všech čtyřech segmentech: Elektrické nářadí, Zahradní technika, Příslušenství a Měřicí technika.

Bosch Group je mezinárodní společnost nabízející technologie a služby s přibližně 428.000 zaměstnanci po celém světě (stav: 31.12.2023). Obrat firmy za rok 2023 dosáhly podle předběžných čísel hodnoty více než 91,6 miliard eur. Aktivity Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Díky své kompetenci v oblasti senzoriky, softwaru a služeb a také vlastního IoT cloudu je firma schopna nabídnout svým zákazníkům propojená řešení nad rámec domény od jednoho dodavatele. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Ty buď disponují umělou inteligencí (AI) nebo jsou vyvíjeny nebo vyráběny s její pomocí. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Skupina Bosch zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 470 dceřiných a regionálních společností v cca 60 zemích. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem budoucího růstu společnosti je její inovační síla. Ve 136 pobočkách po celém světě zaměstnává Bosch přibližně 90 000 pracovníků ve výzkumu a vývoji, z toho zhruba 48 000 softwarových inženýrů.

Více informací na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.cz, twitter.com/BoschPress.

Stále hledáte něco?