Suche

Tisková informace #Elektrické nářadí
Sdílet tiskovou informaci

Rozšíření pro AdvancedTrimRouter 18V-8: Nová zanořovací jednotka horní frézky pro kutily

Přeměna akumulátorové ohraňovací frézky na horní frézku

  • Frézovací koš pro akumulátorovou ohraňovací frézku: Frézování drážek a dutin bez námahy
  • Přesné nastavení hloubky: Provádějte libovolný standardní řez pomocí sedmistupňového hloubkového dorazu
  • Jednoduché vedení: Kompatibilní s vodicími lištami Bosch a paralelním vedením
  • Flexibilní výměna: Akumulátorová ohraňovací frézka a horní frézka jsou k dispozici jako sada 2 v 1
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

Akumulátorovou ohraňovací frézku AdvancedTrimRouter 18V-8 od společnosti Bosch lze nyní díky chytrému nástavci snadno přeměnit na akumulátorovou horní frézku. S novou zanořovací jednotkou pro horní frézku mohou kutilové frézovat drážky a dutiny s ještě větší přesností. Nářadí, které je součástí akumulátorového systému „18 V Power for All“ od společnosti Bosch, tak lze použít v ještě širším spektru aplikací. Nová zanořovací jednotka horní frézky je k dispozici jako samostatné příslušenství pro akumulátorovou ohraňovací frézku AdvancedTrimRouter 18V-8 nebo jako sada 2 v 1, která obsahuje ohraňovací frézku AdvancedTrimRouter 18V-8, základnu ohraňovací frézky, zanořovací jednotku horní frézky a další užitečné příslušenství.

Přesné frézování bez námahy

Zanořovací jednotka horní frézky Bosch umožňuje uživatelům frézky AdvancedTrimRouter 18V-8 ponořit se přímo do obrobku a frézovat drážky a dutiny s bezkonkurenční přesností. Jakoukoli běžnou hloubku frézování lze snadno a rychle nastavit výběrem jedné ze sedmi přednastavených hloubek pomocí hloubkového dorazu. Kutilové tak již nemusí ztrácet čas pracným měřením hloubek řezu, jako je tomu u konkurenčních modelů. Místo toho dosáhnou požadovaného výsledku v několika málo krocích. Další variabilní jemné nastavení hloubky umožňuje dosáhnout ještě přesnějších výsledků frézování.

Jedno nářadí, nespočet aplikací

Kutilové mohou snadno provádět různé činnosti odpojením základny ohraňovací frézky AdvancedTrimRouter 18V-8 a nasazením zanořovací jednotky horní frézky, čímž se ohraňovací frézka změní na plně funkční horní frézku, která je kompatibilní se systémem vodicích lišt Bosch. Frézování rovných drážek, jako například drážky pro zachycení šťávy na krájecím prkénku, je díky paralelnímu vedení, které je rovněž součástí balení, bezproblémové. Díky ergonomickému tvaru rukojetí padne frézka pohodlně do ruky a snadno se ovládá. Stejně jako k základně ohraňovací frézky lze i k zanořovací jednotce horní frézky připojit vysavač – takže kreativní úkoly, jako je například frézování písmen do dřevěné desky nebo renovace nábytku, půjdou jako po másle a zároveň se i míra nepořádku omezí na minimum.

Zanořovací jednotka horní frézky a ohraňovací frézka 2 v 1 je již v prodeji. V nabídce je také mnoho různých druhů nástrojů Bosch – například různé sady fréz s drážkovacími, gravírovacími a oblými bity. Uvedené ceny jsou nezávazná cenová doporučení včetně DPH.

Technické parametryZákladna horní frézky
Maximální zdvih frézovacího koše45 mm
Hmotnost (bez nářadí a akumulátoru)1,3 kg
Rozměry (bez nářadí a akumulátoru))256 x 120 x 209 mm
Rozsah dodávky/doporučená maloobchodní cena včetně DPHZákladna horní frézky v krabici s držákem vodicí lišty včetně adaptéru vodicí lišty, prachového adaptéru a středícího kolíku:1 509,00 Kč

Technické parametrySada 2 v 1
Napětí akumulátoru18 V
Upínání nástrojů6/8 mm
Volnoběžné otáčky10 000–30 000 min-1
Hmotnost ohraňovací frézky (bez akumulátoru)1,1 kg
Hmotnost horní frézky (včetně základny, bez akumulátoru)2,1 kg
Maximální zdvih ohraňovacího/horního frézovacího koše38/45 mm
Rozměry ohraňovací/horní frézky (nářadí, bez akumulátoru)140 x 120 x 186 mm /
256 x 120 x 234 mm
Rozsah dodávky/doporučená maloobchodní cena včetně DPHSada v SystemBoxu (M) skládající se z ohraňovací frézky AdvancedTrimRouter 18V-8, zanořovací jednotky pro horní frézky, držáku vodicí lišty včetně adaptéru vodicí lišty, prachového adaptéru (pro základnu horní frézky), prachového adaptéru (pro základnu ohraňovací frézky), středicího kolíku, paralelního vedení, kopírovacího kroužku, klíče, kleštiny (6 mm) a kleštiny (8 mm): 5 919,00 Kč

Změny jsou vyhrazeny.

Máte nějaké dotazy nebo komentáře k této tiskové zprávě?
Pak nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt pro novináře:
Adéla Kučerová
Tel.: +420 728 360 250
Email: Adela.Liskova@cz.bosch.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divize skupiny Bosch, je světovou jedničkou na trhu elektrického nářadí, zahradního nářadí, příslušenství a měřící techniky. V roce 2022 dosáhla tato divize se svými 20 000 zaměstnanci obratu 5,9 miliard eur, z čehož 90 procent získala mimo území Německa. Se značkami jako jsou Bosch a Dremel se divize zaměřuje především na potřeby uživatelů a silný inženýrský vývoj. Jádrem úspěchu je síla a rychlost inovací: V roce 2024 se divize Elektrické nářadí chystá uvést na trh více než 100 inovací ve všech čtyřech segmentech: Elektrické nářadí, Zahradní technika, Příslušenství a Měřicí technika.

Bosch Group je mezinárodní společnost nabízející technologie a služby s přibližně 428.000 zaměstnanci po celém světě (stav: 31.12.2023). Obrat firmy za rok 2023 dosáhly podle předběžných čísel hodnoty více než 91,6 miliard eur. Aktivity Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Díky své kompetenci v oblasti senzoriky, softwaru a služeb a také vlastního IoT cloudu je firma schopna nabídnout svým zákazníkům propojená řešení nad rámec domény od jednoho dodavatele. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Ty buď disponují umělou inteligencí (AI) nebo jsou vyvíjeny nebo vyráběny s její pomocí. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Skupina Bosch zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 470 dceřiných a regionálních společností v cca 60 zemích. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem budoucího růstu společnosti je její inovační síla. Ve 136 pobočkách po celém světě zaměstnává Bosch přibližně 90 000 pracovníků ve výzkumu a vývoji, z toho zhruba 48 000 softwarových inženýrů.

Více informací na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.cz, twitter.com/BoschPress.

Stále hledáte něco?