Suche

Tisková informace #Elektrické nářadí
Sdílet tiskovou informaci

První akumulátorový vysavač na mokré a suché vysávání pro dům a zahradu: Mobilní multifunkční vysavač 3 v 1 AdvancedVac 18V-8 od společnosti Bosch

Všestranné použití v domě i na zahradě

  • Odstraňování prachu, nečistot a kapalin v interiéru i exteriéru
  • Mnoho dalších využití díky integrované funkci foukání
  • Univerzální adaptér pro odsávání prachu z elektrického nářadí
  • Rozšíření 18voltového systému „Power for All“ – jeden akumulátor pro více než 40 zařízení
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

Ať už mokré nebo suché, hrubé nebo jemné: Vysavač AdvancedVac 18V-8 je první akumulátorový vysavač pro mokré a suché vysávání pro dům a zahradu od společnosti Bosch spolehlivě odstraňuje nečistoty v interiéru i exteriéru. Domácnost, kutilská dílna, zahrada, auto nebo obytný vůz – díky integrovaným kolečkům a rozsáhlému příslušenství, jako je nafukovací adaptér, prodlužovací trubice a podlahová a štěrbinová hubice, je vysavač AdvancedVac 18V-8 pro kutily univerzálnější než běžné vysavače pro mokré a suché vysávání. Vysypanou zeminu z květináčů v kufru vysaje stejně přirozeně jako rozlitou vodu z pračky. Přechod ze suchého na mokré použití je možný během několika sekund bez výměny filtru. Navíc mohou kutilové snadno a rychle přepnout vysavač AdvancedVac 18V-8 z funkce sání na foukání. Poté například nafukuje nafukovací matrace nebo odstraňuje listí z příjezdové cesty do dvora. To ale není všechno: Přenosný a pojízdný multitalent 3 v 1 se dodává také s univerzálním adaptérem, který umožňuje jeho připojení k řadě různého elektrického nářadí, jako jsou akumulátorové i síťové přímočaré pily. Vysavač AdvancedVac 18V-8 pak vysává prach přímo v místě jeho vzniku a minimalizuje tak nepříjemné čištění po řezání. Úsporný režim prodlužuje životnost akumulátoru a je vhodný zejména pro lehčí odsávání.

„Power for All“ – akumulátor pro všechny aplikace v domácnosti a na zahradě

AdvancedVac 18V-8 obohacuje 18V systém „Power for All“ od společnosti Bosch. Dnes již zahrnuje přibližně 40 strojů pro kutily, zahradu a domácnost - a díky alianci „Power for All Alliance“ dokonce přesahuje sortiment Bosch.

Veškeré nářadí – od příklepových vrtaček až po sekačky na trávu - lze provozovat s jedním a tím samým 18voltovým lithium-iontovým akumálátorem. Pro každou napěťovou třídu je třeba pouze jedna nabíječka. Tímto způsobem mohou kutilové ušetřit místo a peníze a také chránit životní prostředí.

Vysavač AdvancedVac 18V-8 bude v prodeji od září. Všechny ceny jsou nezávazné doporučené ceny včetně DPH.

Parametry přístrojeAdvancedVac 18V-8
Napětí akumulátoru18 V
Max. podtlak (turbína)92 mbar
Max. průtok (turbína)29 l/s
Objem kontejneru brutto8 l
Délka hadice1,8 m
Doba provozu
(s baterií Power Plus 4,0 Ah)
4 min/Ah (režim Power)
6 min/Ah (režim Eco)
Rozměry
(délka x šířka x výška)
376 x 278 x 295 mm
Hmotnost bez akumulátoru3,8 kg
Rozsah dodávky/doporučená maloobchodní cena včetně DPHVysavač v kartonu se sací hadicí, třemi sacími trubkami, podlahovou hubicí včetně klipu na mokré a suché vysávání, štěrbinovou hubicí, zahnutou hubicí, univerzálním adaptérem, nafukovacím adaptérem, plochým skládaným filtrem a papírovým sáčkem (bez akumulátoru a nabíječky): 3 149 Kč
Změny jsou vyhrazeny.

Kontakt pro novináře:

Adéla Lišková
Telefon: +420 728 360 250
E-mail: Adela.Liskova@cz.bosch.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divize skupiny Bosch, je světovou jedničkou na trhu elektrického nářadí, zahradního nářadí, příslušenství a měřící techniky. V roce 2022 dosáhla tato divize se svými 20 000 zaměstnanci obratu 5,9 miliard eur, z čehož 90 procent získala mimo území Německa. Se značkami jako jsou Bosch a Dremel se divize zaměřuje především na potřeby uživatelů a silný inženýrský vývoj. Jádrem úspěchu je síla a rychlost inovací: V roce 2024 se divize Elektrické nářadí chystá uvést na trh více než 100 inovací ve všech čtyřech segmentech: Elektrické nářadí, Zahradní technika, Příslušenství a Měřicí technika.

Bosch Group je mezinárodní společnost nabízející technologie a služby s přibližně 428.000 zaměstnanci po celém světě (stav: 31.12.2023). Obrat firmy za rok 2023 dosáhly podle předběžných čísel hodnoty více než 91,6 miliard eur. Aktivity Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Díky své kompetenci v oblasti senzoriky, softwaru a služeb a také vlastního IoT cloudu je firma schopna nabídnout svým zákazníkům propojená řešení nad rámec domény od jednoho dodavatele. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Ty buď disponují umělou inteligencí (AI) nebo jsou vyvíjeny nebo vyráběny s její pomocí. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Skupina Bosch zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 470 dceřiných a regionálních společností v cca 60 zemích. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem budoucího růstu společnosti je její inovační síla. Ve 136 pobočkách po celém světě zaměstnává Bosch přibližně 90 000 pracovníků ve výzkumu a vývoji, z toho zhruba 48 000 softwarových inženýrů.

Více informací na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.cz, twitter.com/BoschPress.

Stále hledáte něco?