Suche

Tisková informace #Elektrické nářadí
Sdílet tiskovou informaci

Přesný tvar keřů a okrajů trávníků: Nové nůžky na trávu a keře Bosch EasyShear

Aku pomocník pro vaši zahradu 2 v 1

  • Stříhání, lemování, tvarování - vše pouze s jedním zahradním nářadím
  • Ovládání jednou rukou díky lehkému a kompaktnímu designu
  • Diamantové nože švýcarské kvality pro přesnost
  • Výměna nože bez použití dalšího nářadí v řádu sekund
Pavel Roman

Pavel Roman >

X

Bosch zpopularizoval nůžky na trávu a keře: V roce 2007 byly nůžky Isio celosvětově prvními nůžkami na trávu a keře s lithium-iontovým akumulátorem. S EasyShear nabízí Bosch univerzální nářadí pro zastřihování keřů i okrajů trávníku a navazuje tak na úspěšnou historii. S hmotností pouhých 530 gramů jsou lehké, pohodlně padnou do ruky, snadno se skladují, a proto jsou vždy po ruce. Aku nůžky na trávu a keře kombinují dvě funkce v jednom zahradním nářadí a jsou vhodné pro zastřihování okrajů trávníků a pro tvarování a ořezávání keřů a křovin. Rychle, snadno a přesně vytvarují trávníky, levandulové keře nebo buxusy. Laserem řezané a diamantem broušené kvalitní nože ze Švýcarska jsou zárukou čistých a přesných řezů. Výměna nože probíhá snadno a bez jakéhokoliv dalšího nářadí: Jednoduše otočíte nůžky na stranu a posunete kryt, poté vložíte nástavec a posunete kryt zpět na původní místo. Ať už jako nůžky na trávu nebo keře, EasyShear jsou připraveny k použití během několika sekund.

Díky LED displeji mají uživatelé vždy přehled o tom, jak dlouho jsou nůžky na trávu a keře připravené k použití. Pokud je třeba akumulátor nabít, kontrolka LED se rozsvítí červeně. Nabíjení probíhá snadno pomocí micro USB kabelu.

EasyShear budou k dispozici od dubna 2020. Všechny ceny jsou doporučené maloobchodní ceny včetně DPH.

Parametry přístrojeEasyShear
Napětí/kapacita akumulátoru3,6 V lithium-ion/1,5 Ah
Délka čepele120 mm
Šířka čepele (tráva)80 mm
Rozteč zubů8 mm
Provozní doba na jedno nabití akumulátoru40 min
Hmotnost≤ 530 g
Rozsah dodávky/doporučená maloobchodní cena včetně DPH

Změny jsou vyhrazeny
Nářadí s integrovaným akumulátorem 1,5 Ah, nůž na trávu a keře a micro USB kabel v balení: 1 539,00 Kč

Kontakt pro novináře:

Adéla Lišková
Tel.: +420 728 360 250
Email: Adela.Liskova@cz.bosch.com
Web: www.bosch-garden.com

Robert Bosch Power Tools GmbH, divize skupiny Bosch, je světovou jedničkou na trhu elektrického nářadí, zahradního nářadí, příslušenství a měřící techniky. V roce 2022 dosáhla tato divize se svými 20 000 zaměstnanci obratu 5,9 miliard eur, z čehož 90 procent získala mimo území Německa. Se značkami jako jsou Bosch a Dremel se divize zaměřuje především na potřeby uživatelů a silný inženýrský vývoj. Jádrem úspěchu je síla a rychlost inovací: V roce 2024 se divize Elektrické nářadí chystá uvést na trh více než 100 inovací ve všech čtyřech segmentech: Elektrické nářadí, Zahradní technika, Příslušenství a Měřicí technika.

Bosch Group je mezinárodní společnost nabízející technologie a služby s přibližně 428.000 zaměstnanci po celém světě (stav: 31.12.2023). Obrat firmy za rok 2023 dosáhly podle předběžných čísel hodnoty více než 91,6 miliard eur. Aktivity Bosch Group se dělí do čtyř obchodních oblastí: Mobility, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Jako přední společnost v oblasti Internetu věcí, Bosch nabízí inovativní řešení pro chytré domácnosti, chytrá města, propojenou mobilitu a propojený průmysl. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Díky své kompetenci v oblasti senzoriky, softwaru a služeb a také vlastního IoT cloudu je firma schopna nabídnout svým zákazníkům propojená řešení nad rámec domény od jednoho dodavatele. Strategickým cílem Bosch Group je přinášet inovace pro propojený život. Ty buď disponují umělou inteligencí (AI) nebo jsou vyvíjeny nebo vyráběny s její pomocí. Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí nadšení. Stručně řečeno, Bosch vytváří technologie, které jsou „Stvořené pro život“. Skupina Bosch zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a přibližně 470 dceřiných a regionálních společností v cca 60 zemích. Po započtení prodejních a servisních partnerů pokrývá globální vývojářská, výrobní a obchodní síť společnosti Bosch téměř všechny země. Základem budoucího růstu společnosti je její inovační síla. Ve 136 pobočkách po celém světě zaměstnává Bosch přibližně 90 000 pracovníků ve výzkumu a vývoji, z toho zhruba 48 000 softwarových inženýrů.

Více informací na www.bosch.com, www.bosch.cz, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.cz, twitter.com/BoschPress.

Stále hledáte něco?